Menu Close

At opnå dine foretrukne berømthed autografer

At være en fan af en berømthed, især musikere, kan du komme til et punkt i dit liv hvor du vil have dem autograf en CD, plakat eller foto. Mange fans samle autografer til at vise stolt i en udstillingslokale og mange mennesker samler autografer som en måde at tjene penge ved at sælge dem senere nede ad vejen. Uanset hvad din grund, at få en berømthed autograf kan være ganske vanskelig opgave, men ikke umuligt.

Hvis den person du søger en autograf fra er forholdsvis ny i deres karriere, er det meget nemmere at anmode om deres autograf. En ny karriere betyder, at disse musikere spiller på mindre spillesteder, mange af disse steder giver mulighed for nem adgang backstage eller at mødes og hilser efter et show. Disse spirende nye kunstnere er også normalt mere end villig til at underskrive en autograf, som de forstår deres fans meget mere i begyndelsen. Du kan ofte få fotomuligheder samt en autografer CD eller foto.

Musikere, som er højdepunktet i deres karriere er ofte mere vanskeligt at opnå en autograf fra. Du kan have til at slutte sig til deres online fanklubber for mødes og hilse muligheder. Selv da mødes og hilser er meget beskyttet og tillader ikke personlige fotos eller videoer der skal tages. Du må ofte en autograf og et digital foto taget af en professionel fotograf, der vil sende digitale versioner af billeder via e-mail. Møde en berømthed gennem metoder andre end mødes og hilser normalt kræver nogle type af “hook”. Betydning, hvis du kender nogen, der har en form for personlig forbindelse til musikeren, jo højere din chance for at møde dem og anmoder om et foto og en autograf.

En sanger, der er i slutningen af deres karriere eller simpelthen ikke så populære som de engang var, er ofte mere end villige til at tage et billede med dig og underskrive en autograf. På dette tidspunkt i deres karriere indser de, at fans holde deres regninger betalt og værdsætte dem mere. Mange berømtheder fortsat vil være imødekommende i alle faser af karriereforløbet. Men de er meget nemmere at oprette forbindelse med under de meget tidlige stadier eller sene stadier af deres karriere. Mange berømtheder, der aldrig genvinde momentum meget ofte fortsat har en stærk fanskare, så deres autografer kan stadig fortsætte med at være nogle værdi værd.

Når du har en flot samling af autografer, kan du enten holde dem for dig selv som nice påmindelser for at møde dine foretrukne berømtheder, eller du kan tilbyde dem på auktion og tjene en pæn fortjeneste fra dem. Du kan sælge berømthed autografer på online auktioner eller speciale websteder, der beskæftiger sig med berømthed autografer. Afhængigt af berømthed og hvor kontroversielle deres liv er eller var kan bestemme, hvor meget du kan gøre. Du vil blive overrasket over hvilke nogle berømthed autografer kan gå til. Husk også at du kan købe autografer og vende omkring og sælge dem til fortjeneste. Bare vær sikker på at lære om ægthed før du køber tilfældige autografer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.