Menu Close

Købe et hjem efter arkivering konkurs-regler For succes

1. Anvend med mindst 3-4 realkreditinstitutter – Sammenlign tilbyder. Subprime realkreditlån låntagere er den højeste risiko for overdreven pant gebyrer, oppustede renter og andre uetisk pant praksis. Anvende med flere realkreditinstitutter vil give lån dig en idé om, hvad du kan forvente din rente og gebyrer skal og vil mindske din chance for at blive “taget” af en skruppelløs långiver. At have flere tilbud i hånd vil også give dig indflydelse til at forhandle for lavere priser og gebyrer.

2. Overvej en udbetaling – når du ansøger om et nyt hjem lån, der er kun et par faktorer, der vejer tungt på din godkendelse. Nogle af disse faktorer er kredit, indtægt, gæld til indkomst-forholdet, beskæftigelse historie og ned betalingsbeløb. Hvis dit kredit er svag, skal du virkelig styrke disse andre faktorer. Overvej kreative måder at komme med endnu en lille udbetalingen af omkring 2-5%. Der kan være nok til at få dig en bedre godkendelse.

3. overveje venter på at anvende tidligere the 2 år Mark – Home mortgage långivere typisk er mere villige til at låne til mennesker med en tidligere konkurs, når de har forbi den 2-årige mark fra datoen for deres konkurs decharge. Hvis du er tæt på at dato alligevel, overveje at vente. Efter 2 års mark er de fleste långivere villige til at arbejde med mennesker med en konkurs.

4. Hold øje med forudbetaling straf – de fleste subprime realkreditlån långivere vil tack på en forudbetaling straf til lånet. Hvis du er ok med en forudbetaling straf og lån interest rate er ikke for høj, Sørg for straffen er for en rimelig tid. Det bør være et sted mellem 6 måneder til et år. Hvis din straf er for 2 år. Sørg for at din rente er en du kan leve med de hele 2 år. Straffen er normalt svarer til 6 måneder af rentebetalinger. Vær omhyggelig med ikke at låse dig ind i en sats, der er for højt uden mulighed for at refinansiere når din kredit er forbedret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.