Menu Close

Mad til døren for den travle børnefamilie

For mange børnefamilier kniber det med tiden i en travl og hektisk hverdag. Især om eftermiddagen kan det være svært at få tingene til at gå op i en højere enhed. Mor og far skal nå hjem fra arbejde, børnene skal hentes fra skole eller institution, der skal handles ind til aftensmad på vejen hjem, og aftensmaden skal forbedres uden at tage for lang tid, så ulvetimen ikke strækker sig unødvendigt.

Timerne fra børnene hentes til aftensmaden står på bordet går tit enten op i kaos eller skemalagt praktik, og ingen af tingene er særligt tiltalende. Savner du hyggelige eftermiddagstimer med familien med tid og ro, så findes der heldigvis en løsning på dette. Du kan nemlig få valgt at få leveret maden til døren og dermed spare jer for dyrebar familietid.

Mange fordele at hente for børnefamilien

Der er rigtig mange fordele ved at få leveret mad til døren for en børnefamilie. For det første slipper i for den kaotiske supermarkedstur med sultne og trætte børn på slæb. I slipper for at lave indkøbslister eller stå foran kølemontren i supermarkedet, mens i forgæves vrider jeres hjerne for ideer. Og den vigtigste af alle grundene, i får mere tid til at være sammen med hinanden og jeres børn.

Nu kan lektierne lige pludselig gøres til en hyggestund, i får tid til at se jeres børn dyrke deres fritidsaktiviteter, og i kan gøre ting, som i ikke have tid til før. Det kan fx være at sætte en film på, bage en kage eller gå en tur. Familietid skal man ikke kimse ad, så hvorfor bruge den tid på at handle i supermarkedet?

Bestil mad når du vil

En anden god ting ved at få leveret mad til døren er, at du ikke er afhængig af åbningstider. Du kan bestille når som helst og hvor som helst, så længe du har en computer, mobil eller tablet inden for rækkevidde.

Når du alligevel ligger på sofaen og slapper af om aftenen, kan du fx ligeså lige få ordnet indkøbene. Og det fede ved det er, at ikke engang behøver at rejse dig, du kan blot blive liggende, mens fjernsynet kører i baggrunden. Du kan også gøre det i din pause i arbejdstiden. Uanset hvornår du vælger at gøre det, behøver du i hvert fald ikke at gøre brug af den tid, som du ellers skulle have spenderet med familien.