Menu Close

Usikrede personlige lån

I modsætning til sikrede lån kan usikrede personlige lån udstedes af banker eller andre finansielle institutioner. De fleste personlige lån långivere vil kræve, at du har et job, en checkkonto og indkomst, og kredit til at bakke lånet.

Hvad kan du låne?

Banker udsteder usikrede personlige lån til en lang række formål, herunder:

>> at betale for ferier

>> At bygge et hus

>> At købe føderalt forsikrede husholdningsartikler og dagligvarer samt vigtige elektronik og apparater

>> At foretage forbedringer i hjemmet

>> At finansiere aktiviteter som bryllupper og corporate topmøder

Hvad du skal anvende

For at få usikrede personlige lån skal du bruge følgende elementer, som kan være i forskellige kombinationer:

>> En kopi af din nuværende bankkonto

>> Et udfyldt låneansøgningsskema

>> Bevis for beskæftigelse

>> Erklæringer fra din arbejdsgiver, hvis du er ansat af en anden end kontrakt arbejdskraft job, og enhver anden indkomst optjent i de foregående seks måneder, især hvis du får Well mulking eller forventer at tjene tips, tips fordele eller andre former for indkomst, og en registrering af alle fradrag fra din lønkontrol

>> Navne og adresser på de långivere, der tilbyder usikrede personlige lån til medlemmer af militæret, og deres adresser

Sådan ansøger du

At ansøge personligt om en usikret personligt lån, skal du besøge långiver i dit område, mødes med en af lånet repræsentanter, og underskrive en låneaftale. Hvis lånet er til en forretningsmæssig formål, og du har til hensigt at besøge din långiver flere gange for at fuldføre en transaktion, skal du sørge for, at du er berettiget til flere lån. Lånet repræsentanter arbejde med dig for at fuldføre ansøgningen. Når det er godkendt, vil du modtage en repræsentant, som du vil rapportere til, når dit lån er blevet finansieret.

I nogle tilfælde har du også mulighed for at ansøge om et lån i form af en forhåndsgodkendelsesansøgning. Du har adgang til online information om, hvor mange penge du er berettiget til at modtage forud for dit besøg hos låneagenten, så du kan bestemme, hvor mange penge du vil låne og bruge til en ferie osv.

Der er ingen prækvalifikationsmulighed for usikrede personlige lån, hvilket betyder, at du betaler dine regninger fuldt ud hver måned, før du låner penge eller bruger pengene til at betale et kreditkort uden månedlige betalinger.

Det bedste tidspunkt at ansøge om en usikret personlige lån er, før du forlader hjemmet eller telefon långiveren. Du vil lære en masse om den form for finansiering til rådighed for dine personlige behov, når du er berettiget til godkendelse.

Sådan får du et usikret lån

Den mest bekvemme og hurtigste måde at ansøge om et lån er at udfylde en sikret låneansøgning på din lokale bank, eller internet.

Der er mange online långivere, der tilbyder personlige lån. Personlige lån kan være til ethvert formål. Et personligt lån kan bruges til at gøre hjem forbedringer, konsolidere gæld, finansiere et bryllup eller bryllupsrejse og tage sig af andre uventede begivenheder, der sker, såsom medicinsk nødsituation eller naturkatastrofe.

At låne penge er en alvorlig sag. Aldrig overveje at få et lån for flere penge, så du virkelig har brug for. Lånene bør anvendes ansvarligt og kun til økonomiske vanskeligheder. Husk, et lille lån kan føre til et stort økonomisk problem, hvis du ikke har en plan om at tilbagebetale det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.