Menu Close

WEBconference programmer for forvaltningen

Problemer

Desuden, mangel af en forvaltning repræsentant ved et møde (omend på grund af en vigtig situation som forhandler en vigtig kontrakt) er ikke ualmindeligt. Høring af dine kollegaer hjælper dig med at træffe bedre beslutninger for virksomheden. For at bekvemt holder møder når som helst og hvor som helst (også i små grupper), gøre brug af Tele-effektivitet overlegen service.

Løsning

De vedtægtsbestemte møder, der er planlagt af formanden er automatisk planlagt i sin Outlook-kalender, hvorefter han spørger deltagerne til at bekræfte deres tilgængelighed. Under mødet introducerer han den anden studievært, der giver en PowerPoint præsentation og sender et dokument på skærmen, som overføres også til hans kolleger. Hvis der er

et fraværende, mødet er gennemfoert fuldt optaget, både stemme og billeder, og sendt til fraværende, hyperlink og adgangskode således at det kan afspilles. Voice over internetsoftware, Skype, sammen med den instant messaging Tilstedeværelsesindikatoren tillader medlemmer af ledelsen at kende, på et givet tidspunkt, deres kollegers status, dvs., hvis de er med en “tilsluttet” “no show”, “ikke tilgængelig”, eller “gør ikke forstyrres”signal.

Resultater

Hvis nogle af ledelsen ofte rejser, kan de deltage i møder via internettet fra deres hotelværelse, lufthavn eller en Internet-cafe eller endda hjemmefra. Desuden, selv hvis de er fraværende, kan de se den optagede møde og deler deres synspunkter med deres kolleger. Ved at kende tilgængeligheden af ledelsen, på et givet tidspunkt, kan præsidenten planlægge et møde; også, kan han signalerede på mødet om nogens ændrede status for tilgængelighed, samt en ny ankomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.