10 bedste gratis apps til book elskere at downloade

Du vil ikke løbe tør for muligheder her, da mange bøger har mere end 50.000 titler at vælge imellem. Far blogger Balint Horvath i Zürich aftalt efter at have forsøgt at få mening ud af kid muligheder for hans 14-måneder gamle datter. Efterspørgslen er ”primært drevet af forældre, der er podcast lyttere eller lydbog fans,'” sagde Frannie Ucciferri, associeret chefredaktør for nonprofit Common Sense Media. Andre holder sig til podcasts alene, mens Amazons FreeTime Unlimited giver forældre mulighed for at tilpasse et barns oplevelse til at give de mest relevante bøger, videoer, apps og meget mere uden annoncer, der starter ved $ 2,99 om måneden. Lydbøger og musik til børn har eksisteret et stykke tid, men podcasts lavet til 3-til-12 sæt er relativt nye, kørsel flere forældre til at vælge one-stop-platforme, der omfatter alle formater. Der er masser af kvalitet lydbøger, podcasts og musik til de unge, bemærkede hun, men weeding gennem tusindvis af valg og hoppe fra platform til platform er en udfordring, da lydindhold er eksploderet i løbet af de sidste par år.

Det er i øjeblikket verdens største udbyder af lydbøger, kan prale af mere end 200.000 valg. Ikke kun nødt til at være i live, men du skal være meget hurtig til at forstå og forstå alle de minutter oplysninger, der kommer til at tænke på, derfor ikke forsømmer læring gennem bøger, lydbøger, videoer og seminarer, men endnu vigtigere, ikke forsømme praksis. Hvis du leder efter en hurtig byge af komfort eller inspiration, er dette en fantastisk lytning. Information uden ordentlig søgbarhed er som at lede efter en nål i en høstak,” sagde Horvath, der arbejder som produktivitet coach for forskning og udvikling hold. Hvorfor Audible tilbyder abonnementer som dette er forvirrende.

Der er også ubegrænset at lytte til Audible Original Podcasts. Med et stort bump i podcasts generelt, værdien af lydindhold for børn er ikke gået tabt på virksomheder store og små. “Jeg kunne ikke finde nogen ressource, der ville organisere podcasts efter forskellige kriterier. Mens hun stadig elsker papir og tablet bøger for sine børn, Musson sagde: “Jeg tror, når de hører uden at se, gratis lydbøger app – lydbogreolen.dk – de er nødt til at gøre op visuals i deres hoveder. Kindle Fire Tablet er perfekt, uanset om du får det for at spille spil eller læsning. Sådan gendannes Kindle Fire HD mistede fotos, musik, videoer, dokumentfiler Windows og Mac? Hørbare AA filer er meget populære i disse dage, men de er DRM beskyttet og kan kun afspilles på iTunes.

Et Hørbart abonnement giver dig en gratis lydbog efter eget valg hver måned. Audible annoncerer fire abonnementsplaner, der varierer på, hvor mange kreditter du køber hver måned, og om du betaler efter måned eller år. Den app – som er ligesom Netflix for lydbøger – normalt koster £ 7,99 om måneden. Mange mennesker kan lide at downloade sange af populære sangere, at de kan have set på tv eller hørt i radioen. Mere end 75.000 mennesker har sluttet e-bog læsere samfund, takket være en enorm 74-fods, 18-hjulet traktor-trailer. Intet kunne være mere bekvemt eller simpelt. Hvis du finder dig selv med mere fritid – eller har brug for en distraktion fra omverdenen – så Audible er en meget respektabel mulighed. Kort sagt, Audible inviterer dig til at påtage sig et månedligt abonnement uden at fortælle dig, hvad du får for dine penge, eller om mere økonomisk attraktive alternativer er tilgængelige.