Menu Close

Køb nu, betal senere websteder

Mange onlineforhandlere tilbyder et køb nu, betal senere mulighed for kunder. Denne mulighed annonceres bredt på sociale medier og generelt onlineannoncering. Ifølge en undersøgelse foretaget af National Retail Federation har 43% af forbrugerne set sådanne annoncer eller muligheder, mens de handler. Det er dog ikke alle forbrugere, der er trygge ved at foretage en betaling med det samme. Nogle er fristet til at købe et produkt uden fuldt ud at betale for det, selv når de ikke har pengene. Så hvordan træffer de den bedste købsbeslutning?

I modsætning til traditionelle kreditkort, køb nu, betal senere programmer tilbyder typisk en lavere rente. Dette kan hjælpe forbrugerne med at undgå at overstrække deres kredit. Denne type betalingsmetode er mere praktisk end at ansøge om et kreditkort. Næsten hvert køb nu, betal senere websted vil foretage en “blød” kreditkontrol. Disse forespørgsler påvirker ikke din kredit score. Derfor bør forbrugerne føle sig trygge ved at bruge disse tjenester. I sidste ende er den bedste løsning for dem, der ønsker at bruge denne type tjenester, den, der passer til din livsstil og dit budget.

Køb nu, betal senere ordninger bliver populære i USA og Europa. Forbrugerne sætter pris på fleksible betalingsmuligheder og muligheden for at teste et produkt, inden de træffer en endelig beslutning. Derudover giver det detailhandlere en måde at aflaste kreditrisiko på. Resultaterne af denne undersøgelse tyder på, at disse tjenester kan blive forstyrrende for onlineforhandlere. Og som en ekstra bonus kan de endda hjælpe med at reducere gælden, især blandt yngre forbrugere. Eksperter er imidlertid bekymrede over konsekvenserne af en sådan praksis for unge forbrugeres kreditsundhed.

Ud over stand-alone køb nu, betal senere ansøgninger, større virksomheder er hoppet på køb nu, betal senere trend. Apple lancerede Apple Pay Later, mens PayPal har sin egen betalingsmulighed kaldet Pay in 4.

Et andet populært køb nu, betal senere service er Afterpay digitalafbetaling.dk. For at deltage i Afterpay kan forbrugerne tilmelde sig ved at besøge virksomhedens websted eller downloade Afterpay-appen. De skal give deres personlige oplysninger såsom e-mail, adresse, fødselsdato og kredit- eller betalingskortoplysninger. Afterpay giver brugerne mulighed for at foretage betalinger med så meget eller så lidt rente, som de ønsker. Når de er godkendt, kan kunderne betale resten af vejen, og renten er nul procent.

Et køb nu, betal senere plan er den bedste mulighed, hvis du ikke kan betale hele beløbet på én gang. Pas dog på, at disse planer kan resultere i forsinkede gebyrer, samlinger og skade din kredit score. Du kan bruge disse finansieringsmuligheder hos enhver større forhandler, herunder stormagasiner. Bare sørg for at holde dig til din tilbagebetalingsplan. Hvis du kan, kan du spare penge. Når de bruges ansvarligt, kan disse planer hjælpe dig med at få råd til købet og dit budget.

En køb nu, betal senere service giver dig mulighed for at betale for dit køb over flere måneder. Det giver en bekvem måde at købe produkter, du ønsker, men ikke har kontanterne. Det opdeler købet i lige betalinger, og du foretager den første betaling ved kassen. De resterende betalinger faktureres til dit kreditkort eller betalingskort. Nogle køber nu, betaler senere planer opkræver ikke forsinkede gebyrer. Du kan også bruge køb nu, betale senere tjenester til sundhedspleje, rejser og endda elektronik.