Menu Close

Sådan køber du NFT

Er du interesseret i at finde ud af, hvordan du køber NFT’er? Denne artikel viser dig, hvordan du køber NFT’er. Der er mange måder at købe NFT på.

Til at begynde med skal du oprette en MetaMask-konto, som er en Ethereum-tegnebog. Tilslut derefter din tegnebog med dit MetaMask-websted. Når du har tilsluttet din tegnebog til MetaMask, skal du bekræfte, at du ønsker at købe NFT og det beløb, du er villig til at betale. Dette giver dig mulighed for at vide, hvor mange penge du har brug for, og om du betaler gasafgifter.

Dernæst skal du erhverve kryptokurrency (ETH). MetaMask er den mest populære og nemmeste at bruge. Du kan bruge din digitale tegnebog til at sende og modtage kryptokurrency samt gemme dine NFT’er. Det kan bruges til at handle med eksisterende samleobjekter. NFT’er gemmes også i tegnebogen. Du kan derefter købe NFT’er på en auktion eller et fastprissalg.

Når du har en kryptovalutakonto, kan du begynde at lede efter kunst, som du kan købe med NFT. Du kan kopiere NFT’er, som er digitale billeder, næsten uden at miste data. Mange mennesker forveksler digitale billeder med den ægte vare ved at videregive dubletter. Blockchain sporer salgshistorik, men det verificerer ikke ægtheden af NFT. Du bør omhyggeligt gennemgå egenskaberne ved en NFT for at forhindre dette. Du bør også kontrollere sælgerens konto, som vil indeholde detaljerede oplysninger om tidligere salg. Du kan derefter vurdere succesraten for den NFT, der interesserer dig.

En NFT-sælger kan sende den til salg på Ethereum Marketplace. Du kan indstille detaljerne og de digitale penge, som køberen skal betale. Sælgeren kan også angive det beløb, der skal betales. Baseret på Ethereum blockchain-aktivitet beregner markedspladsen gasomkostningerne. Transaktionsomkostningerne vil blive angivet af sælgeren. Husk, at hver transaktion vil have forskellige omkostninger.

Når du har valgt platformen, skal du forbinde tegnebogen til markedspladsen. Dette er vigtigt, fordi NFT’er kan sælges på uregulerede og flygtige platforme. Denne forbindelse garanterer sikkerheden for dine penge såvel som NFT’er. Det kan være svært at sælge dine NFT’er, hvis du ikke har en digital tegnebog. For at købe NFT’er er en digital tegnebog nødvendig.

Etherscan kan hjælpe dig med at afgøre, om din tegnebog er i stand til at give dig mulighed for at købe NFT. Når du har fundet den NFT, du leder efter, vises den i din tegnebog. Du kan muligvis ikke købe NFT’er på alle platforme. Dapper-tegnebogen kan bruges til at finansiere din NFT. Vent på kortpakkens ankomst!

En NFT kan betragtes som en kryptovaluta og bør derfor behandles som et aktiv. Du kan handle det på forskellige markeder. Denne valuta er unik og kan ikke bruges om hverandre med anden kryptokurrency. I øjeblikket er NFT’s værdi ukendt. Du skal have en Ethereum-tegnebog, hvis du vil købe NFT’er. Du bør gennemgå vilkårene for ejerskab, før du køber NFT’er. Disse spørgsmål kan lettest besvares af den smarte kontrakt.