Hvordan fjerner man bedst uønsket hårvækst?

Uønsket hårvækst kan være et problem for både mænd og kvinder. Når det kommer til at fjerne denne uønskede hårvækst, findes der et væld af metoder til dette. Nogle kvinder vælger at bruge en skraber til at fjerne de uønskede hår, mens andre vælger at få voksning. Det kan være meget individuelt fra kvinde til kvinde hvilken hårfjerningsmetode, der virker mest effektivt og på samme tid fungerer bedst for kroppen.

Epilator

En epilator fra Braun eller Phillips fungerer som et godt alternativ, hvis man ikke ønsker at bruge en barberskraber. En epilator er til dig, som ønsker at fjerne dine hår i en længere periode sammenlignet med andre metoder. Hagen ved denne metode er, at denne kan være mere smertefuld. Dog skal man huske på epilatoren har gennemgået diverse forbrugertests, som tester alt fra robotstøvsugertest til blendertests. Derfor er skal det understreges at denne ikke er mere smertefuld end man kan bære.

Hårfjerning med voks

Denne metode til fjerning af hårvækst kan på samme måde som brug af epilator være mindre smertefuld. En af fordelene ved voksbehandling er, at denne trækker hårene ud ved hårløget, således der går en længere periode mellem hårfjerningerne. Fra en voksbehandling til den næste vil der i de fleste tilfælde gå helt op til 3-7 uger, alt afhængig af hvem man er.

Ladyshaveren

Ladyshaveren er god til dig, som ikke gider at bruge de mere smertefulde metoder som eksempelvis voksbehandlinger. En ladyshaver fungerer også mere skånsomt over for huden, og får den til at føles fløjlsblød. Det er dog værd at have in mente, at man skal fjerne uønsket hår hyppigere med en ladyshaver end med brug af f.eks. en epilator.

Hårfjerningscreme

Hårfjerningscreme virker ved, at den indeholder nogle stoffer, som nedbryder hårets keratinstruktur. Efter denne nedbrydning kan de uønskede hår nemt tørres af. Metoden er optimal til dig, som måske ønsker at spare tid på hårfjerningen.