Menu Close

Sådan får du gratis høj PR ONE-WAY Backlinks til din hjemmeside ved hjælp af artikler

Vi alle kender det, mere høj kvalitet links du har peger på dit websted, jo højere søgemaskiner vil placere dit websted. Spørgsmål is… “hvordan kan du få dem uden at bruge al den tid, laver traditionelle Link udveksling mellem webmastere, og endnu vigtigere, hvordan kan du få dem høje PR ‘Envejs’ Backlinks?”

De er gode spørgsmål faktisk og jeg vil forklare dem i et øjeblik.

Men før jeg gør det, lad os først definere hvad en “One-Way Backlink” er.

En “One-Way Backlink” er simpelthen et link, der peger tilbage på dit websted fra en anden ‘s uden at du behøver at gengælde tilbage.

Det behøver ikke at komme mere vanskeligt end.

Flere peger tilbage til dit, vil jo højere søgemaskiner rang din hjemmeside afhængigt af dine søgeord konkurrence og kvalitet eller PR (popularitet Ranking) af backlink.

Disse er meget vigtige faktorer at overveje, når gøre link udvekslinger, fordi du ønsker den bedste links muligt.

Jeg ved, jeg gør, og jeg er sikker på at du gør at.

Hvis din ny til Internet markedsføring scene så hvad jeg vil afsløre for dig i denne artikel vil bogstaveligt redde dig * ton * af tid og få dig disse tiltrængt “One-Way Backlinks” så du kan få en chance for søgeordene, dit websted er optimeret til.

Så… Hvad er den store hemmelighed?

ARTIKLER!

Hvorfor ‘Artikler’ du spørge og hvordan de får du “One-Way Backlinks”?

Nå, første off, hvis du har været online for alle længden af tid, så du ved, ‘Indhold er konge’, men skønheden af skrive og syndicating artikler er du kommer til at omfatte en ressource Box med dine artikler, der har alle dine website detaljer i det sammen med din “URL”.

Det er så let og hvis dit gode til at skrive artikler og skrive dem ofte og de målrette en bestemt niche, skal udfyldes så bør de have noget problem at få afhentet og sprede rundt på internettet med alle dine website detaljer og Webadressen knyttet.

And… bare så du ved, betragtes artikler også som en af de bedste former for VIRAL Marketing tilgængelige på internettet, så dette bør give dig nogle incitament til at komme i gang så godt.

Nå, der dækker det første spørgsmål. Lad os nu gå videre til den sidste, som er… “Hvordan får man disse høj PR ‘Envejs’ Backlinks?”

To ord… “Artikel mapper”.

Artiklen mapper er sultne for indhold og er altid på udkig efter frisk nyt indhold til at tilføje til deres databaser for deres læsere, webmastere og udgivere nyhedsbrev og e-Zine.

Den store fordel at sende til “Artikel mapper” er at de som regel har høje PR (mellem 4 og 6) inden for søgemaskiner afhængigt af hvis dens nye eller ikke og er, hvor du vil gavne.

Og det er ikke alle enten. Hver gang du sender en ny artikel til en artikel directory det skaber en ny optimeret side bare for din artikel med alle dine website detaljer og URL (vigtigste), så flere artiklen mapper du forelægger, jo større dit netværk vil vokse med mere “ensrettet Backlinks”peger tilbage til dit websted fra andre høj PR artikel directories.

Og da disse artiklen biblioteker får spidered dagligt af andre søgning søgemaskinen robotter (også kaldet edderkopper) din nye sider vil få pluk og indekseret i deres databaser samt opbygge netværket link større og større.

Hvis du ser nogen potentiale i at bruge denne forbinder strategi og derefter ikke sidder på hegnet.

Komme i gang i dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.