Menu Close

Enkle Tips til sikker flyvning

Sikkerhed er en førende bekymring for alle rejsende, uanset om turen er for forretning eller fornøjelse. Aldrig har dette behov er mere fremhævet indtil for nylig, i lyset af 9/11 og nyeste bombeangrebene i London. Disse angreb har noget gjorde folk på vagt over for rejser, især rejser med fly.

Men trods disse risici, amerikanske Federal Aviation Administration hævder, at flyselskab ulykker er sjældne, med odds for død omkring 1 til 7 millioner. De fleste fly katastrofer opstår normalt under flyets takeoff, klatre, afstamning eller landing.

For at minimere sikkerhed risici passagerer ansigt under rejser med fly, anbefales følgende foranstaltninger:

Flyve nonstop. Da flyselskab ulykker for det meste på takeoff, klatre, afstamning eller landing, undgår flyver nonstop disse så meget som muligt. Ikke alle direkte flyvninger er ikke-stop, selv om, så det er bedst at tjekke med ens rejsebureau.

Flyve på større fly. Design og certificering af fly med en kapacitet på mindst 30 er strengt reguleret. Passager overlevelseschancerne i tilfælde af ulykker med dødelig udgang er også højere i større fly.

Være opmærksom på før flyvning briefing. Oplysningerne på fasen før flyvning briefinger tendens til at være gentagelser, men det stadig betaler sig at lytte til dem. Siddepladser og layoutet af et luftfartøj, afhænger af hvilken slags fly det er, så placeringen af udgange adskiller sig så godt.

Undgå at gemme tunge genstande i opbevaringsrummene lagerbeholdere. Overhead lagerbeholdere kan ikke kunne holde tunge artikler under turbulens. Tunge elementer bør derfor opbevares andetsteds.

Holde din sikkerhedssele. Som i ethvert køretøj giver sikkerhedssele yderligere beskyttelse af passageren. Dette er især nyttigt, når der opstår turbulens.

Lytte til kabinepersonalet. Flyselskaber ansætte kabinepersonalet, ikke kun til at betjene passagerer, men også at sikre sikkerheden inden for luftfartøjet. Det er bedst at lytte til hvad de har at sige først, før en starter klager eller stille spørgsmål.

Må ikke bringe farlige materialer i flyet. Nogle materialer såsom gas og ætsende stoffer reagerer forskelligt indesluttet og tryk inde i flyet. Hvis det tillades af Flyselskabet, skal disse materialer opbevares i passende beholdere.

Ikke drik for meget. Alkohol har en stærkere virkning på kroppen i højere luftlag end ved havoverfladen.

Wear fornuftigt tøj. Det tilrådes, at tøj lavet af naturlige fibre bør bæres, når du flyver fordi syntetiske tekstiler smelte på en persons hud og forårsage mere alvorlige forbrændinger. Kvinder skal også passe på ikke for at bære høje hæle, når du flyver.

Vær på vagt. Det er vigtigt for at holde ens forstand om en er selv i tilfælde af nødsituationer, så ville der være mindre panik og folk ville kunne få ud af flyet, hurtigere og mere effektivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.